Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bútorszállítás képes leírás - Kanapé.tlap.hu
részletek »

Bútorszállítás - Kanapé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kanape.tlap.hu » Bútorszállítás
Keresés
Találatok száma - 11 db
Belföldi költöztetés

Belföldi költöztetés

Kiterjedt kapcsolati rendszerünknek köszönhetően Budapesten, országosan és az egész EU-ban gyorsan és rendkívül kedvező áron vállalunk csomag és kis áru szállítást, költöztetést, tehertaxi szolgáltatást! Nálunk nincs hétvégi díj, emeleti díj, sőt felmérési díj sem. A csomagoláshoz pedig jó minőségű dobozokat is biztosítunk. Legyen szó akár egy 10 kg-os dobozról Párizsból-Budapestre, vagy 40 tonna raklapos áruról Londonból-Milanóba, mi megoldjuk! Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen árajánlatot oldalunkon keresztül!

Dióköltöztetés

Dióköltöztetés

Cégünket 1993-ban alapítottuk, azóta foglalkozunk lakás- és irodaköltöztetéssel Budapesten. Kezdetben - induló magánvállalkozásként -, egyetlen teherautóval végeztük munkánkat, járműparkunk és munkatársaink létszámát folyamatosan bővítettük az évek során. Ma már öt teherautóval és a hozzá tartozó gyakorlott, figyelmes rakodószemélyzettel állunk Ügyfeleink rendelkezésére a költöztetés terén.

fuvarozás költöztetés

fuvarozás költöztetés

Mire érdemes figyelni a költöztető magánvállalkozó megválasztásánál - Költöztetés Budapest? A költöztetésnél Budapesten kirívóan döntő, figyelembe venni a jármű terjedelmét, hiába lenne szükséges a legnagyobb méretű kocsi, ha olyan utcában lakunk, amibe nem parkolhat be, vagy bejöhet, de nem tud leparkolni. Kisvárosi költöztetésnél, egy udvaros lakásnál ez nem szokott nehézséget előidézni. Emellett a tényező mellett elég sok másikra is oda kell figyelni, az ezzel foglalkozó kft leszervezésénél. Nagyon nagyon fontos, hogy tizstességes szervezetet találjunk, amelyik jó minőségű munkavégzést nyújt. A leghangsúlyosabb szempontok, amelyekre figyelni kell - költöztetés Budapest környékén Elég ritka, hogy olyan költözéssel foglalkozó vállalkozót találjunk, ami minden lényeges szempontnak 100%-ig megfelel. Ezért fontos, hogy átlássuk, hogy mi az, amely nekünk a leglényegesebb. A költöztetés Budapest vidékén és a külvárosi költöztetés nem jelentősen, de mégis különbözőek. Nagyon fontos, hogy jól zongorázzuk le az egész folyamatot.

Garancia Teher

Garancia Teher

Cégünk több mint 5000 költöztetésen van már túl, így garanciálisan számíthat ránk! Nekünk nem számít, hogy nincsen lift, vagy ha zongorát és páncélszekrényt is kell költöztetni, hívjon minket bátran, nekünk nincs nehéz feladat.

Költöztetés24 - bútorszállítás

Költöztetés24 - bútorszállítás

Cégünk 1989 tavaszán kezdte tevékenységét, mint belföldi és nemzetközi költöztető, bútor- és áruszállító. A költöztetések-szállítások során mindig megrendelőink igényeit tartjuk szem előtt, és munkánkat teljes körű garanciavállalással végezzük! Szakképzett rakodóink gondoskodnak a biztonságos be- és kirakodásról. Járműveink bútorszállítás céljára lettek kialakítva, és fel vannak szerelve minden eszközzel, ami a költöztetéshez szükséges. Reméljük, hogy a jövőben Önnek, illetve cégének és irodájának is segíthetünk, várjuk megrendelését!

L.E.G.A. Car

L.E.G.A. Car

Amennyiben ön eddig azért nem tudott eladni egy szekrényt vagy azért nem vett meg egy ülőgarnitúrát mert a vevő vagy álmai bútora túl messze volt és drága lett volna a szállítás mi megtaláltuk önöknek a megoldást.

Nagy Endre - Bútorszállítás

Nagy Endre - Bútorszállítás

A belföldi és nemzetközi költöztetés mellet foglalkozom bútorok szállításával, házhoz szállításával is. A bútorokat tekintve nem válogatunk. Ugyanolyan feltételekkel szállítunk rattan bútorokat, antik bútorokat, lapra szerelt bútorokat, stb. A bútorok szét-, és összeszerelése is a munkánkhoz tartozik. Csak és kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal dolgozom. Mindig igyekszem a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtani. Ezért is található nagyon sok információ a honlapomon, mely folyamatosan bővül. Részletesen kitérek mindenre, kezdve a szolgáltatásoktól a (kizárólag saját készítésű!) képeken át a céges adatokig . Leellenőrizhetőek vagyunk. Ehhez a szükséges adatokat a Céginfó menüpontban találja. Az RSS hírcsatornában is érdekes témákról írok: Milyen a jó költöztető? vagy Visszaélés a képeimmel, és még sorolhatnám. Az árajánlatkérését egy űrlapon is elküldheti nekem.

S Transport

S Transport

Költöztetés, Tehertaxi, Árú- és Bútorszállítás, Csomagolás, Csomagoló anyag biztosítás, Nehéz tárgy szállítása, Lomtalanítás és Minden ami költöztetés A-Z-ig! Számíthatnak ránk lakossági és vállalati ügyfeleink, mindegy, hogy egy egész lakás- vagy irodaköltöztetésre kerül sor, vagy csak egy bútort szeretnének célba juttatni, állunk rendelkezésre 365 nap 24 órában!

Silver Gróf Szolgáltató Bt.

Silver Gróf Szolgáltató Bt.

Költöztetés, bútorszállítás, fuvarozás non-stop Cégemet 2007-ben alapítottam, akkor még mint egyéni vállalkozó. Mára már több fős személyzettel működő kis vállalkozássá nőtte ki magát ,az évek folyamán szerzett tapasztalatok alapján. Munkatársaim baráti körömből kerültek ki, akik az idő folyamán szakosodott szakemberré váltak, így a munkavégzés családias, baráti hangulatban zajlik. Tevékenységi körünk skálája igen nagy, a legkisebb házhozszállítástól, a legnagyobb költöztetésig, belföldi fuvarozásig és bútorszállításig vagy a nemzetközi árufuvarozásig terjed. Szolgáltatásink kiterjednek a megrendelő igényei szerint részleges illetve teljes körű feladatok elvégzésére, igény szerint csomagolunk, bútort szét- és összeszerelünk, tárolunk, vagy ha csak arra van igény, egyszerűen csak a gépjárművet biztosítjuk és a sofőri feladatot látjuk el.

Hirdetés
Spuri Fuvar

Spuri Fuvar

Cégünk 1998 óta fog lalkozik fuvarozással. Kezdetben vendéglátó helyek, és élelmiszer üzletek számára voltak állandó megbízásaink, majd lassan felvettük szolgáltatásaink közé a lakossági, illetve irodai költöztetést és egyéb áruszállítást.

Tutiteher

Tutiteher

Nehéz bútorok szállítása, zongora-szállítás, vagy éppen 20 zsák cement, vagy egyéb építési anyag szállítása sem okoz problémát. Raklapos áruszállítást, nehézgép-szállítást is vállalunk magas minőséggel, profi csapattal.

Tuti menü