Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kanapé gyártó cégek képes leírás - Kanapé.tlap.hu
részletek »

Kanapé gyártó cégek - Kanapé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kanape.tlap.hu » Kanapé gyártó cégek
Keresés
Találatok száma - 13 db
A 19

A 19

Nyugat-Európában nagy sikernek örvendő, a mai lakberendezési trendeknek megfelelő ülőgarnitúráink és foteljeink kiváló minőségű belga alapanyagokból készülnek. A kollekcióból mind a klasszikus, mind a modern, minimalista bútorok kedvelői kedvükre válogathatnak. Közel 80 különböző színű, mintázatú és minőségű szövet és bőr kárpit áll vásárlóink rendelkezésére, illetve egyedi, a vevő által hozott szövettel is van mód a bútorok gyártására. Célunk, olyan vásárlóközönség kiszolgálása, akik minőségi termékekkel szeretnék otthonosabbá tenni környezetüket.

Arte M

Arte M

Arte M, modern német elemes bútor, ülőgarnitúra, és lakásdekoráció a trendet követő, az árat is figyelő fiatalos vásárlóknak, akik megkövetelik a magas minőséget, de nem szeretnének csillagászati árat fizetni a kasszánál.

Az LMS kanapéágy honlapja.

Az LMS kanapéágy honlapja.

Az LMS kanapécsalád lehetőséget biztosít arra, hogy a kanapét a saját igény szerint alakítsuk ki. Kiválaszthatjuk a funkciót. Lehet fix, tárolós vagy ágyazható. Két fajta nyitási lehetőség van. Az egyik a hosszan ágyazható, a másik a keresztben nyitható. A hosszan nyitható esetében a fekvőfelület egy méter és két méter között választható, míg a keresztben ágyazhatónál fixen 150 cm a a szélesség. A kanapé karja is választható, a rendelkezésre álló nyolc típus közül. LMS kanapé az ÖN igényei szerint.

Balienteriőr

Balienteriőr

Eredeti szakmám külkereskedő, sokáig 'csak' kedvtelésből foglalkoztam lakberendezéssel, majd a lakberendezési képesítés megszerzése után, elhivatottság, szakmám iránti szenvedély, és az emberek otthonának szebbé tételében való segédkezés vezérelt. Fontosnak érzem, hogy a megrendelővel közösen találjuk meg azt a stílust, színvilágot és összhangot, ami a legközelebb áll személyiségéhez, amiben legjobban érzi magát... Szívemhez legközelebb mégis az egzotikus stílus áll, mely távoli utazásaim kapcsán egy olyan galéria nyitását eredményezte, amelyben megtalálhatjuk e különleges világ lakberendezési tárgyait és gyönyörű kézműves teakfa bútorait. A Bali Enteriőr ajánlja egyedi tervezésű, egyedi igényű bútorok legyártását közvetlen gyártóktól, Baliról, illetve Java szigetéről.

Blomster fenyőbútor ülőgarnitúra

Blomster fenyőbútor ülőgarnitúra

Fenyőbútorainkat fiatalos, könnyed forma-tervezés, masszív, tartós kivitel jellemzi. Alapanyagként a kiváló tulajdonságokkal rendelkező borovi fenyőt használjuk. A gyártás során korszerű, méreganyag-mentes, a környezetre veszélytelen ragasztókat és lakkokat használunk, ezzel is óvjuk vásárlóink, környezetünk és munkatársaink egészségét. Bútoraink nagy részét lapra szerelve csomagoljuk, így könnyen szállíthatók és raktározhatók. Összeszerelésük egyszerű, szakértelmet nem igényel. Termékeink bármilyen összeállításban, valamint cseresznye színben is megrendelhetők. Egyre bővülő termékkínálatunkat, folyamatosan Vásárlóink igényeihez igazítjuk.

Bőrbútorok gyártása

Bőrbútorok gyártása

A LEATHER-EXPRESS Kft. által gyártott bőr ülőgarnitúrák, bőr kanapék, bőr fotelok, bőr sarokülő garnitúrák Budapesttől 130 kilóméterre Dusnokon készülnek, kizárólag saját eladásra kis szériában (nem viszonteladóknak). Az általunk készÍtett modellek bemutatótermeinkben Budapesttól 1 km-re Halásztelken és Dél-Magyarországon Dusnokon tekinthetók meg. A gyártás összes fázisa precíz, aprólékos kézimunka, kezdve a váz elkészítésével, melynek elemeit enyvezéssel és kapcsozással rögzítjük egymáshoz.

Casa Spain

Casa Spain

Szeretnénk figyelmébe ajánlani európai színvonalú bőr ülőgarnitúráinkat. A több mint húsz éves múltra visszatekintő spanyol gyártó cég magyarországi képviseletét látjuk el kiskereskedelmi tevékenységünkkel. A válogatott marhabőrből és kiváló alapanyagokból készült, ergonómiai és esztétikai követelményeknek magas szinten megfelelő termékeink közül mindenki találhat az ízlésének és igényeinek megfelelő garnitúrát.

IKEA bútorok, bőr kanapék

IKEA bútorok, bőr kanapék

Az IKEA a jó formatervezésű és praktikus lakberendezési termékek széles választékát kínálja olyan alacsony áron, hogy a többség számára elérhető legyen. Ez áll minden tevékenységünk középpontjában, kezdve a termékfejlesztéstől és beszerzéstől egészen addig, hogy hogyan értékesítjük a termékeinket az IKEA áruházakban világszerte. Drágán jó minőséget vagy alacsony áron rossz minőséget bárki elő tud állítani. Ám ahhoz, hogy jó termékeket gyártsál alacsony áron, egyszerre kell költségtudatosnak és innovatívnak lenned. Az IKEA a megalakulása óta erre összpontosít. Alacsony költségszintünk annak köszönhető, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk a felhasznált nyersanyagokból és gyártási folyamatokból annak érdekében, hogy minél jobban kielégíthessük az emberek igényeit és vágyait. Az így elért megtakarításokat a vásárlóink élvezhetik - ez az IKEA Módszere.

Kanizsa Trend Kft. - Andante

Kanizsa Trend Kft. - Andante

Cégünk, a Kanizsa Trend Kft. Magyarország vezető bútorgyára. A nemes anyagú, izgalmas formájú Andante bőrbútorok gyártójaként 30 országban ismerik és elismerik a Kanizsa Trend nevet. Cégünk a világ számos részén működő Steinhoff Cégcsoport dinamikusan fejlődő tagja. A bútorokat Nagykanizsán gyártjuk, mely évtizedes bútorgyártási hagyományokkal büszkélkedhet.

Hirdetés
Minőségi bőrbútor

Minőségi bőrbútor

Modern és klasszikus bőr ülőgarnitúrák széles választékban. Cégünk jelszavai: egyediség, minőség, különlegesség, kifinomultság. Ezeket az elveket követve dolgozunk, hogy a bőrkanapék gyártásában referencia cég legyünk Magyarországon. Termékeink: minőségi bőrbútorok, bőr ülőgarnitúrák, bőr kanapék, bőr fotelek. Cégünk által gyártott bőr ülőgarnitúrák, bőr kanapék, bőr fotelek, bőr sarokülők Budapesttől 130 kilométerre Dusnokon készülnek, kizárólag saját eladásra (nem viszonteladóknak). Az általunk készÍtett modellek bemutatótermeinkben Budapesttől 1 km-re Halásztelken és Dél-Magyarországon Dusnokon tekinthetők meg.

Olasz Kanapé

Olasz Kanapé

Ön az Olaszországból származó firenzei Goldconfort kanapé és fotel gyártó cég termékeivel ismerkedhet meg honlapunk által. Az olasz kanapé gyár egyedi, kézzel készített kanapé összeállításai a kiváló minőségükkel évek óta nagy sikert aratnak a milánói bútor világkiállításon.

Tradició Bútor Kft.

Tradició Bútor Kft.

A Tradíció Bútor Kft. az évek során folyamatosan bővülő termék kínálattal és szolgáltatással állt a helybeli és a környező települések lakosságának rendelkezésére. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára korszerűen felszerelt asztalos és kárpitos üzemmel és egy 500nm-es bútor áruházzal állunk vásárlóink rendelkezésére.

Vargo Kárpitos Bútor

Vargo Kárpitos Bútor

Kanapék, ülőgarnitúrák több stílusban, eltérő méretben és árban. Szövetes vagy bőrkanapét is választhatsz. A bőr kitűnően tisztán tartható, könnyen kezelhető; ettől ideális gyerekes családba is. Választhatsz kinyitható kanapét, így olyan bútorod lesz, aminek egyből két funkciója van. Kanapé és egy kényelmes ágy akár a vendégeknek. A legtöbb bútorhoz ülőkét is választhatsz.

Tuti menü