Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kanapé - Hírek, Cikkek képes leírás - Kanapé.tlap.hu
részletek »

Kanapé - Hírek, Cikkek - Kanapé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kanape.tlap.hu » Kanapé - Hírek, Cikkek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bőrrákot is okozhatnak a kanapék

Bőrrákot is okozhatnak a kanapék

A The Sun cikkéből kiderül: ötezer ember rákos megbetegedésének lehet az oka a mérgező kínai kanapé. Az orvosok tavaly bőrbetegségekkel, látás- és légzésproblémákkal hozták kapcsolatba a kanapékat. Most az orvosok kimutatták: bőrrákot is okozhatnak a bútordarabok. Richard Langton, aki számos áldozatot képviselt a bíróságon a kártérítési perekben, elmondta: ötezer rákos esetről tud, az érintettek közül egy már meg is halt.

Eladó Marilyn Monroe pszichiáterének kanapéja

Eladó Marilyn Monroe pszichiáterének kanapéja

A június 26-27-én a Las Vegas-i Planet Hollywood étterem-kaszinóban tartják az aukciót, amelyen személyes fotók és aláírt csekkek mellett Monroe Chanel No. 5 parfümje is kalapács alá kerül - közölte Darren Julien, a Juliens Auctions vezetője.

Kanapén ülve szafarizhatunk a virtuális gubóban

Kanapén ülve szafarizhatunk a virtuális gubóban

Mind az öt érzékszervre hat az a virtuális valóságot teremtő eszköz, melynek prototípusát a Pioneers 09' elnevezésű tudományos kiállításon Londonban szerdán mutatták be brit fejlesztői. A brit Mérnöki és Fizikai Tudományok Kutatási Tanácsa szervezésében zajló esemény fő attrakciója a több egyetem kutatóinak együttműködésével készülő, Virtuális Gubónak elnevezett high-tech médiakabin - számolt be róla szerdán a Telegraph online kiadása.

Mérgező kanapé került forgalomba

Mérgező kanapé került forgalomba

Heveny, ismeretlen eredetű mérgezési tünetekkel szállítottak be a kárpátaljai Szolyva kórházának intenzív osztályára egy három tagú családot. Különösen a 37 éves feleség volt súlyos állapotban; 38 éves férje és egyéves kislányuk enyhébb tüneteket produkált.

Nyaralj a kanapédon!

Nyaralj a kanapédon!

Idén a gazdasági válság sokunk számára távoli álommá tette a külföldi nyaralást, ezért úgy gondoltuk, időszerű összeszedni egy csokor filmet, amely olyan gusztusosan ábrázol egy-egy várost vagy tájegységet, hogy a nappali kanapéján mozizva egyből úgy érezzük, mintha belecsöppentünk volna a film világába. Párás vietnami lomboktól fagyos izlandi bulikig széles a választék utazáspótló filmekből.

Vinnyogó kanapé

Vinnyogó kanapé

Kísért a kanapé egy brit otthonban - legalábbis az ott élő család szerint.A feleség szerint a bútor furcsa hangokat kezdett hallatni és egyre hangosabban teszi. 'Egy vasárnap reggel ráültem a teámat kortyolgatva, amikor meghallottam a vinnyogó-csikorgó hangot.'

Tuti menü