Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kanapé Trendek képes leírás - Kanapé.tlap.hu
részletek »

Kanapé Trendek - Kanapé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kanape.tlap.hu » Kanapé Trendek
Keresés
Találatok száma - 6 db
10 apró trükk, amivel percek alatt újjávarázsolhatod a kanapét

10 apró trükk, amivel percek alatt újjávarázsolhatod a kanapét

Kikopott és foltos a kárpit? Töredezett a bőrkanapé anyaga? Vagy egyszerűen már csak unod a látványt? Sajnos nem mindenkinek van több tíz- vagy százezer forintja arra, hogy ezeket a hibákat egy új bútor megvásárlásával orvosolja.

2010-es Kanapé trend

2010-es Kanapé trend

A kanapé trendeket sem lehet meghatározni a felhasználás területének ismerete nélkül, hiszen készülnek kanapék nappaliba, hálószobába, gyerekszobába, de akár kültérre, vagy a konyhába is. Néhány fontos jellemzőt azonban érdemes kiemelni. Az oldalon rengeteg információt talál az aktuális kanapé trendekről.

A nappali lelke - A kanapé

A nappali lelke - A kanapé

Saját lakás berendezésekor az első teendők közé tartozik, a kanapé vásárlása. Ugyanakkor nagyon meg kell fontolni a választást, mert a kanapénak sok szempontnak kell megfelelnie. Először is kényelmesnek kell lennie, hiszen sokat időzünk majd rajta tévét nézve, vagy könyvet olvasva. Másrészt dekoratívnak kell lennie, hiszen méretéből adódóan is karakteres része lesz a nappalinak. Harmadrészt pedig nem árt, ha több funkcióval is bír, mert előfordulhat, hogy vendégágyként is be kell vetnünk.

Blue Loon design American

Blue Loon design American

Bár a célok közösek, van egy vékony határmezsgye építészet és lakberendezés között. A mérnök ismeri a téralkotás matematikai és mértani összefüggéseit, és házat tervez a testednek. A lakberendező érzi a színek és hangulatok varázsát, és a térből otthont teremt a lelkednek.

Így válassz kanapét

Így válassz kanapét

A családi együttlétek, a baráti beszélgetések és a kényelmes tévénézés mind-mind más térszervezést igényelnek, így a nappali megtervezésénél a funkciók összehangolása a legnagyobb kihívás. A nappali legfontosabb bútordarabja a kanapé. Választásánál ne a tér adta lehetőség, még kevésbé az éppen nekünk tetsző dizájn, inkább a család életvitele legyen a választás szempontja.

Kanapé és bútorvásárlási tanácsok

Kanapé és bútorvásárlási tanácsok

Munkából hazatérve máshoz sincs kedvünk, mint leülni és elnyújtózni kedvenc ülőgarnitúránkon, vagy kanapénkon. Az érzés, hogy végre hazaértünk, családunkkal együtt lehetünk, párunkkal összebújhatunk, kedvünkre lazíthatunk - megfizethetetlen. A kényelem egy érzés, olyan, mint a szeretet... Lehet róla beszélni, de inkább átélni érdemes! Hogy a kényelem átjárja otthonodat, összeszedtem néhány hasznos cikket, amelyek segítségével könnyebben berendezheted, biztosabban választhatsz bútorokat és tippeket szerezhetsz a legkényelmesebb, leginkább Neked megfelelő kanapé kiválasztásához.

Tuti menü