Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kárpitozás képes leírás - Kanapé.tlap.hu
részletek »

Kárpitozás - Kanapé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kanape.tlap.hu » Kárpitozás
Keresés
Találatok száma - 9 db
A1 Kárpitos Kft.

A1 Kárpitos Kft.

Közel 12 éve foglalkozunk kárpitozott bútorok teljes körű felújításával, javításával, kárpitozásával. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően kiváló minőségű kárpitosmunkát végzünk. Elkészült bútorainkból láthat egy válogatást Galériánkban! Kárpitozott bútorát, autóját, antik- vagy stílbútorát, esetleg bőrbútorát szeretné gondjainkra bízni? Válasszon a lehetőségekből! Kattintson a Szolgáltatások menüpontra, ha kiváncsi a teljesen egyedi igényeket is kielégítő szolgáltatásaink listjára! kárpitozás

Bútorosz

Bútorosz

Önnek ki sem kell mozdulnia otthonából, elég telefonon vagy e-mailen megkeresnie. Előre egyeztetett időpontban, az otthonában vagy telephelyén felmérem a javítandó bútort, kiszámolom a szükséges anyagmennyiséget és részletesen tájékoztatom a lehetséges javítási formákról, azok költségeiről. Így Ön biztos lehet abban, hogy a bútorát az elképzelésének és igényeinek megfelelően, kedvező áron újítom fel.

Dén László Kárpitos

Dén László Kárpitos

Cégünk 1984-ben alakult. Jelenleg 10 szakképzett kárpitost foglalkoztatva, ülő, fekvő valamint többfunkciós bútorokat gyártunk. Az általunk előállított heverők, franciaágyak, nyitható és fix kanapék, ülő-fekhelyes garnitúrák, standard vagy akár egyedi méretben, magas minőségi színvonalon készítjük el a legjobb alapanyagokból. Bútorüzletek folyamatos, megbízható beszállítói vagyunk. Ezek mellett, saját értékesítéssel is foglalkozunk bemutatótermünkben. Viszonteladói hálózatunk bővítésére további partnereket keresünk az ország egész területén.

Full Carpit Kft.

Full Carpit Kft.

Ülések és üléssorok gyártása személygépkocsikhoz, haszongépjárművekhez, haszongépjármű átalakítás, teljes kárpitozás, autószőnyegek és védőhuzatok készítése. Vállalunk továbbá asztalos-, lakatosipari és kárpitosmunkákat.

Íves kanapé kárpitozás

Íves kanapé kárpitozás

Kárpitos műhelyünkben minden általunk készített kárpitos bútor egyedi igények alapján készül, a kiválasztott bútorokat egyedi kárpittal, komfortfokozattal és díszítéssel készítjük. Megrendelőink a minőség, a megbízhatóság és a kiváló ár-érték arány miatt választanak minket. Szállodai, vendéglátóipari egységek, valamint költségvetési intézmények részére végzett munkában is számos referenciával rendelkezünk. Ha Ön is kíváncsi munkánkra, látogasson el oldalunkra és kérjen árajánlatot még ma! Nálunk biztosan megtalálja azokat a minőségi alapanyagokat és szaktudást, amire szüksége van az egyedi bútorai elkészítéséhez.

Kárpitjavító

Kárpitjavító

Üdvözlöm! Vállalkozásom minden fajta bútorral foglalkozik a kárpitozástól az új bútor gyártásig . Továbbá vállalom fabútorának teljes felújítását. Legyen szó kisebb javításokról vagy teljes felújításról .

Kárpitos - Éva Bútor

Kárpitos - Éva Bútor

Ne váljon meg jól bevált kárpitos bútorától, mi felújítjuk! Szolgáltatásaink: Áthúzás, felújítas, restaurálás. Az Ön igénye szerint elkészítjük kárpitozott bútorát, egyedi színben és méretben. Minden, ami kárpitozás.

Orbán-OSZI Kft.

Orbán-OSZI Kft.

hagyományos és modern kárpitozás, bútorkárpitozás, egyedi bútorgyártás, autókárpitozás, hajókárpitozás, motorülés-kárpitozás, ajtókárpitozás, egyedi matracgyártás, egyedi tárgyak kárpitozása, védőhuzatok készítése Bemutatkozás: Minden, ami kárpit! Műhelyünket édesapám alapította 1980-ban, amely azóta is folyamatosan működik, bár az évek során jelentős modernizáláson ment keresztül. Hagyományos és modern kárpitozással is dolgozunk, így bármilyen korszak bútorait újjá tudjuk varázsolni. Járművek kárpitozását is vállaljuk, legyen szó autóról, motorról, hajóról vagy haszonjárműről. Egyedi matracgyártással is foglalkozunk, a vevő igényeit és testtömegét is figyelembe véve.

Sylver Bútorkárpitos

Sylver Bútorkárpitos

Vállalkozásunkat azért indítottuk el, hogy minél kényelmesebb és komfortosabb ülő illetve fekvő kárpitos bútorokat készíthessünk. Minden nemű kárpitozható ülő és fekvő bútorok készítésével és javításával foglalkozunk az eddigi ügyfeleink nagy megelégedettségére. Amennyiben fontos Önnek a kényelem és a hangulat bútorai szempontjából, akkor pont a legmegfelelőbb helyen jár.

Tuti menü