Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kanapé linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Sarok - Vinnyogó [6. oldal]
részletek »

Kanapé képes leírás: Sarok - Vinnyogó [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kanape.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 99 db
Sarok garnitúra

Sarok garnitúra

Ülőgarnitúra és kanapé outlet áruház! Találja meg nálunk álmai bútorát! Fantasztikus akciók, valóban kedvező áru ülőgarnitúrák és kanapék találhatóak nálunk. Környezete nemcsak árulkodik önről, hanem új energiákkal tölti fel! Az Ön ideális környezetét alakítsuk ki együtt! Az sarokgarnitura.net szakemberei meghallgatják elképzeléseit, és szakértelmükkel, segítenek a választásban! Bútor webáruházunkban jelentős mennyiségü kanapét talál. Mindezt az olcsó bútortól az igényesen kialakítású és varrású kanapéig. A kanapék szerkezetüket tekintve lehetnek szivacsosak, rugósak, vagy akár vásárolhat erősített bonellrugós bútort is. A kanapék egy részénk a színvilágát Ön is meghatározhatja, hisz választhat a bútor webáruházban feltüntetett szövetminták közül. A kanapé mellé igényelhet még más bútort is, pl.: dohányzóasztlalt. A bútor webáruház oldalán megtalálhatja e-mail címünket és telefonszámainkat is. Szakértő kollégánk segítségét kérheti, a megfelelő minőségű és színű kanapé kiválasztásában. A bútor kárpitjának eldöntésében állunk szívélyes rendelkezésére.

Silver Gróf Szolgáltató Bt.

Silver Gróf Szolgáltató Bt.

Költöztetés, bútorszállítás, fuvarozás non-stop Cégemet 2007-ben alapítottam, akkor még mint egyéni vállalkozó. Mára már több fős személyzettel működő kis vállalkozássá nőtte ki magát ,az évek folyamán szerzett tapasztalatok alapján. Munkatársaim baráti körömből kerültek ki, akik az idő folyamán szakosodott szakemberré váltak, így a munkavégzés családias, baráti hangulatban zajlik. Tevékenységi körünk skálája igen nagy, a legkisebb házhozszállítástól, a legnagyobb költöztetésig, belföldi fuvarozásig és bútorszállításig vagy a nemzetközi árufuvarozásig terjed. Szolgáltatásink kiterjednek a megrendelő igényei szerint részleges illetve teljes körű feladatok elvégzésére, igény szerint csomagolunk, bútort szét- és összeszerelünk, tárolunk, vagy ha csak arra van igény, egyszerűen csak a gépjárművet biztosítjuk és a sofőri feladatot látjuk el.

Spuri Fuvar

Spuri Fuvar

Cégünk 1998 óta fog lalkozik fuvarozással. Kezdetben vendéglátó helyek, és élelmiszer üzletek számára voltak állandó megbízásaink, majd lassan felvettük szolgáltatásaink közé a lakossági, illetve irodai költöztetést és egyéb áruszállítást.

Stile Interio

Stile Interio

A Stíle Interio lakberendezési üzlet ötlete már rég megfogalmazódott, ugyanis a Váci úton lévő Stíle fürdőszobaszalon kapcsán felmerült az igény egy egyedi, modern és mindenki számára elérhető lakberendezési kiegészítőkkel és ajándéktárgyakkal foglalkozó szalonra. Üzletünkben olasz, spanyol, kanadai és egyéb, a mai trendeknek megfelelő képkeretek, fotóalbumok, gyertyák, lámpák, órák, vázák, kisbútorok, konyhai- és fürdőszobai kiegészítők, továbbá modern stílusú nappali-, elő- és hálószoba és étkezőbútorok kaphatók. Kanapék nagy választéka áll vásárlóink rendelkezésére.

Stools

Stools

Minőségi bútorok, kanapék. Minden, ami lakberendezés. Látogassa meg honlapunkat, egyedi, minőségi bútorokkal állunk vásárlóink rendelkezésére. Hha kanapét szeretne vásárolni nálunk kanapék nagy választékát találja meg.

Stylfa kanapé

Stylfa kanapé

Cégünk a Stylfa Bt. egyedi bútorkészítés - sel foglalkozik, amely mellett lakberendezési boltot és webáruházat üzemeltet. Cégünk már 14 éve áll a lakosság és a közületek szolgálatában. A bútorgyártásban leginkább az egyedi megvalósításokat helyezzük előtérbe, legyen itt szó beépített konyhabútorokról, üzleti, irodai berendezésekről, lépcsőkről, vagy akár templomi, színházi, éttermi, szállodai, belsőépítészeti kivitelezésekről.

Sylver Bútorkárpitos

Sylver Bútorkárpitos

Vállalkozásunkat azért indítottuk el, hogy minél kényelmesebb és komfortosabb ülő illetve fekvő kárpitos bútorokat készíthessünk. Minden nemű kárpitozható ülő és fekvő bútorok készítésével és javításával foglalkozunk az eddigi ügyfeleink nagy megelégedettségére. Amennyiben fontos Önnek a kényelem és a hangulat bútorai szempontjából, akkor pont a legmegfelelőbb helyen jár.

Szín és Vonal Bútoráruház

Szín és Vonal Bútoráruház

A cég üzleti filozófiája: A megrendelők maximális kiszolgálása mellett korrekt üzleti magatartás, versenyképes, értékarányos árak, tudatos lakberendezési ízlés formálása. Kínálatát mindig különleges, egyedi, máshol nem elérhető termékek alkották. Kizárólagos képviselője és importőre jelentős olasz, német, lengyel és horvát gyártóknak.

Top bútor, asztalok

Top bútor, asztalok

A vállalat több évtizeden keresztül nagy mennyiségben gyártott favázas székeket és kárpitos bútorokat exportra és belföldre egyaránt. Az elmúlt rendszerben ez a vállalat teljesítette az egyik legnagyobb tőkés exportot. Minőségi kanapék, ülőgarnitúrák, székek, egyéb bútorok nagy választéka!

Hirdetés
Tradició Bútor Kft.

Tradició Bútor Kft.

A Tradíció Bútor Kft. az évek során folyamatosan bővülő termék kínálattal és szolgáltatással állt a helybeli és a környező települések lakosságának rendelkezésére. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára korszerűen felszerelt asztalos és kárpitos üzemmel és egy 500nm-es bútor áruházzal állunk vásárlóink rendelkezésére.

Tutiteher

Tutiteher

Nehéz bútorok szállítása, zongora-szállítás, vagy éppen 20 zsák cement, vagy egyéb építési anyag szállítása sem okoz problémát. Raklapos áruszállítást, nehézgép-szállítást is vállalunk magas minőséggel, profi csapattal.

Ülőgarnitúrák és kanapék

Ülőgarnitúrák és kanapék

Sarokgarnitúrák és ülőgarnitúrák Szuper áron! találja meg nálunk álmai bútorát Magyarországon elcsépeltnek tűnik, de mi valóban az első számú olyan bútoráruházat szeretnénk üzemeltetni, ahol a vásárló a legfontosabb és mi a legnagyobb tisztelettel vagyunk iránta, Ön iránt kedves vásárló. A legnagyobb tisztelettel várjuk érdeklődését, telefonon vagy akár üzletünkben személyesen. Tudta ön, hogy mit takar a kanapé tekintetében a 3-2-1? Keressen fel és elmondjuk Önnek. Textilbőr és szövet U-form garnitúra. Ágyazható, ágyneműtartó, dönthető háttámla. ezeket is megtalálja weboldalunkon.

Vargo Kárpitos Bútor

Vargo Kárpitos Bútor

Kanapék, ülőgarnitúrák több stílusban, eltérő méretben és árban. Szövetes vagy bőrkanapét is választhatsz. A bőr kitűnően tisztán tartható, könnyen kezelhető; ettől ideális gyerekes családba is. Választhatsz kinyitható kanapét, így olyan bútorod lesz, aminek egyből két funkciója van. Kanapé és egy kényelmes ágy akár a vendégeknek. A legtöbb bútorhoz ülőkét is választhatsz.

Vinnyogó kanapé

Vinnyogó kanapé

Kísért a kanapé egy brit otthonban - legalábbis az ott élő család szerint.A feleség szerint a bútor furcsa hangokat kezdett hallatni és egyre hangosabban teszi. 'Egy vasárnap reggel ráültem a teámat kortyolgatva, amikor meghallottam a vinnyogó-csikorgó hangot.'

Tuti menü